KRIMPENER- EN LOPIKERWAARD - Schoonhoven en FC Perkouw hebben het initiatief genomen om een regionaal toernooi te organiseren.

Dit toernooi zal plaatsvinden indien de reguliere competitie niet meer uitgespeeld kan worden, de KNVB geen nieuwe competitie kan opzetten en, vanzelfsprekend, het mogelijk is om vriendschappelijke wedstrijden te spelen in april/mei/juni.

Het enthousiasme onder de verenigingen is groot. De elf clubs die zich nu aangesloten hebben, zijn: Dilettant, Ammerstol, Lekkerkerk, Haastrecht, Bergambacht, Schoonhoven, FC Perkouw, SPV’81, SV Lopik, Stolwijk en Gouderak.

Bron: Het Kontakt