Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!BELANGRIJK!!!
Coronanieuws vanuit het Bestuur

 

 
In dit nieuwsbulletin maar één belangrijk onderwerp:
 
  • HELAAS: nieuwe maatregelen naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober 2020!!
 

Begin van deze avond zijn er helaas nieuwe strengere maatregelen aangekondigd die mede van invloed zijn op ons als voetbalvereniging.

We kunnen dit kort samenvatten voor wat het voetballen betreft:

  • De kantine blijft gesloten;
  • Geen publiek. Er zijn geen wedstrijden, maar ook bij trainingen is dit niet toegestaan;
  • De kleedkamers zijn volledig buiten gebruik;
  • De competities worden stil gelegd;
  • De leden onder de 18 mogen nog trainen en onderling partijen spelen;
  • De leden boven de 18 mogen in teamverband niet meer sporten.
De maatregelen zijn voor onze leden boven de 18 het meest ingrijpend. Je dient de 1,5 meter regel te respecteren en groepsvorming mag met maximaal 4 personen. Het is haast onmogelijk om een training te verzinnen met deze regels. Onze Technische Commissie gaat echter toch proberen een trainingsschema op de stellen, binnen de gestelde maatregelen, voor onze senioren selectieteams. Dit zal wel een flinke uitdaging worden. 

De maatregelen gaan in per woensdag 14 oktober 2020 om 22.00 uur. Dit betekent dat de activiteiten tot dat tijdstip door kunnen gaan. De maatregelen zullen voorlopig voor 4 weken gelden. Over 2 weken zal er een persconferentie volgen waar eventuele aanpassingen door het kabinet worden gepresenteerd. 

Het is niet anders. Heel Nederland is in de ban van het virus en met elkaar en met alle sectoren moeten wij het virus zien te verslaan. Volg de maatregelen op en blijf gezond.

Tot nader bericht.
 
Het Bestuur