Bergambacht boekte na de midweekse zege op Oosterheem (4-1) zijn derde competitiezege op rij. Zaterdag werd BSC’68 uit Benthuizen met 3-0 verslagen.

Bergambacht startte scherp. Binnen tien minuten stond de thuisclub met 2-0 voor. De snelle Jelle Hordijk, die zichzelf door de Benthuizense defensie wurmde, zorgde voor de openingstreffer. Luuk Botter bracht op aangeven van Pieter Meijer de marge op twee. BSC’68 bood daarna beter partij. Na de theepauze besliste Meijer de wedstrijd uit een goed genomen vrije trap. "De gasten speelden soms te fel, wat hen vier gele kaarten opleverde,” merkte Bergambacht-trainer Jerry de Groot op. Van de midweekse wedstrijd hadden mijn spelers qua spierbelasting geen last meer, omdat we op de donderdag rustig trainden.”

Bron: regio-voetbal.nl