Met het huidige Corona-virus en de daaruit voortvloeiende maatregelen stagneren de inkomsten voor de plaatselijke sportverenigingen. Vanaf 25 mei a.s. worden zij door Ernst van der Vlist in de gelegenheid gesteld een box neer te zetten in Plus Van der Vlist aan de Hoofdstraat bij het inleverpunt van de lege statiegeldflessen. Hierbij een oproep aan de bezoekers van de PLUS Bergambacht om vanaf nu hun statiegeldbonnetje(s) te bewaren en op dat moment in de box te doen, voor de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. In de flyer hieronder is te vinden in welke week de opbrengst naar welke vereniging gaat.

U spaart toch zeker ook mee? Namens alle verenigingen: BEDANKT!

Wij als V.V. Bergambacht willen jullie vragen uw bonnetjes voor ons op te sparen, zodat we er met elkaar een succes van kunnen maken voor onze mooie vereniging!