Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!

Beste leden, ouders en verzorgers,

Er is op dit moment heel veel nieuws en er zijn nog veel meer vragen omtrent het Coronavirus in Nederland. Als voetbalvereniging kunnen wij deze vragen helaas niet beantwoorden, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat wij ons zoveel mogelijk aan de landelijke richtlijnen houden om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen.

Met ingang van 12 maart 2020 heeft de KNVB alle voetbalwedstrijden in heel Nederland tot ten minste 1 april afgelast omdat men bij voetbalwedstrijden niet kan garanderen dat er niet meer dan 100 personen aanwezig zijn! Gedurende deze periode zullen er ook geen oefenwedstrijden worden gespeeld!

Ook trainingen gaan tot nadere berichtgeving door (zijn maximaal 25 personen). De kantine zal voorlopig alleen op de donderdagavonden open zijn.

Heeft u of u kinderen griep- of verkoudheidsverschijnselen dan is het dringende advies om thuis te blijven tot deze voorbij zijn, dat betekent helaas ook dat je dan niet naar de voetbal kan komen om te trainen!

Bron: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/

De belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Het zijn:

-Was uw handen regelmatig

-Hoest en nies altijd in de binnenkant van uw elleboog

-Gebruik papieren zakdoekjes

-Geen handen schudden (ook niet na afloop van een wedstrijd!)

 

Voor meer informatie over dit onderwerp verwijs ik u graag naar: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en https://www.knvb.nl/tag/coronavirus

Typische klachten voor het nieuwe coronavirus zijn klachten die erg lijken op die van een griep, bij twijfel of speciefieke medische vragen verwijs ik u graag naar de GGD Hollands Midden  https://ggdhm.nl/

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van V.V. Bergambacht.

 

René ter Braak

Voorzitter