Evenals voorgaande jaren organiseren we weer een spectaculaire boterletteractie!! Ook dit jaar zullen we kerstkransen en/of kerststollen aanbieden. De verkoopprijs is € 9,00 per stuk. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan activiteiten voor de jeugd.

U kunt deze lekkernijen bestellen bij onze jeugdleden. Wordt u niet benaderd door één van hen, maar wilt u toch op 5 december of de feestdagen in het bezit komen van zo’n heerlijke boterletter of kerstkrans, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling tijdig bij u wordt afgeleverd.

Ook als bedrijf kunt u natuurlijk weer boterletters bestellen. Dit kan ook op het formulier van onze jeugdleden.