Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!

Deze week vindt de Sportweek in de Krimpenerwaard plaats. Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek luidde de sportweek afgelopen vrijdag in tijdens de Waardse Sportspelen en donderdagochtend doet de wethouder mee aan Walking Football bij V.V. Bergambacht!

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. 

Vanaf 5 september zijn we hiermee gestart bij V.V. Bergambacht, om in de toekomst ook eens een wedstrijdje te spelen tegen teams uit de regio. Pak je sportschoenen of voetbalschoenen uit het vet en kom naar het voetbalveld! Iedere donderdag van 10.00 tot 11.00 uur! En dit keer dus met de wethouder Lavinja Sleeuwenhoek!