Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!

De dames van V.V. Bergambacht zijn op dinsdag 6 augustus gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na het succesvolle vorige seizoen staat er komend jaar een klasse hoger op hen te wachten.

Na het vertrek van Joost Ouwerkerk als hoofdtrainer van de dames van V.V. Bergambacht is ook hier een nieuwe hoofdtrainer aangesteld in de naam van Ben Stuurman. Onder zijn leiding, en ook samen met de gebleven Chris den Besten en Thomas van Veen, zit er dit seizoen een, naar verwachting, pittige competitie aan te komen. Na het prachtige kampioenschap afgelopen seizoen komen de dames ditkeer uit in de 4e Klasse zaterdag. Ook nieuw is Rob van Wilgen als trainer van de dames.

Op de dinsdagtraining zagen we een aantal nieuwe gezichten, Daniëlle Schijfelen en Esther Spierenburg komen de dames dit seizoen versterken. Verder waren onder andere de vaste gezichten Janou Colle, Tessa Treure, Sabien Rink, Anne Rink, Yasmin Kromhout, Dineke Moree, Tanja van Velde en Jacolien de Jong aanwezig. Op donderdag was zelfs al weer de tweede training van het seizoen en hierbij sloten Joyce Rodenburg en Samantha Zandijk ook weer aan.

I.v.m. vakantie ontbraken Amber Twigt, Sabine Twigt, Kiona Lehmann, Bret van den Heuvel, Daniëlle Rodenburg, José Boer, Liza Obaidi, Lisa Stuurman (die terug komt van een blessure) en Rianne Vermeulen nog op de trainingen, zij zullen later aansluiten. Ook ontbraken deze week nog Fleur Stuy en Danne van Laar, zij komen over van de MO19 en sluiten ook later aan.

Damy Straver