Sta de ‘Locals’ deze Coronatijd bij in de winkels of koop anders jouw producten op internet via deze link en steun daarmee VV Bergambacht!

Op zaterdag 10 augustus begon voor de selectie van V.V. Bergambacht officieel het seizoen met de eerste training onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Jerry de Groot, Simon van Nieuwkasteele, assistent trainer Ron de Heer en looptrainer Koos Sloof.

In voorbereiding op het nieuwe seizoen waren nog niet alle spelers aanwezig in verband met vakanties en blessures. Wel zagen we weer een aantal nieuwkomers met o.a. Levi van Rijn, Menno Zorgdrager en de van FC Perkouw teruggekeerde Robin Borst. Verder waren op de eerste training ook de bekende namen aanwezig, zoals Julian Graafland, Simon den Hoed, Roy Pons, Pieter Meijer, Patrick Potuijt, Kelvin Potuijt, Danny den Besten, Onno Kloet, Erik Kuijper, Farouk el Kadiri, Max Bakker, Jos Stout, Luuk Botter, Thijs van Achthoven, Rick de Lange en Stefan de Man. Van de A junioren waren ook Stefan de Waals en Jesse Stam aangesloten.

De selectie van V.V. Bergambacht zal komende week nog trainen op maandag, dinsdag en donderdag allen vanaf 20.00 uur. Aanstaande zaterdag, 17 augustus, staat de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gepland, deze vindt plaats op Sportpark Hofkamp en de tegenstander zal zijn FC IJsselmonde. Aftrap om 14.30 uur.

Damy Straver