Zaterdag 6 juli sluiten we het voetbalseizoen 2018/2019 weer af. Zaterdag aan het einde van de middag starten we met een buffet voor alle vrijwilligers. De vrijwilligers hebben een persoonlijke uitnodiging gehad voor een buffet waarbij direct ook de jubilarissen gehuldigd worden.

Om 19.00 uur start de strijd om de penaltybokaal. Van elk team zijn er afgevaardigden die zullen gaan proberen om de bokaal 2018/2019 te bemachtigen. Deelnemers moeten om 18.50 uur aanwezig zijn!

We sluiten de avond af met een eindfeest. Vorig jaar was het een daverend succes, dus gegarandeerd dat de voetjes 6 juli ook weer van de vloer gaan! Ook voor het eindfeest is iedereen van harte welkom! De muziek wordt verzorgd door DJ Jelle.

Mis dit dus niet en kom gezellig langs!

De Activiteitencommissie VV Bergambacht

Programma:

16:30 uur            ontvangst in de kantine voor vrijwilligers

19:00 uur            inloop deelnemers penaltybokaal en overige jeugdleden/leden

19:15 uur            start strijd om penaltybokaal

21:15 uur            start feestavond