De jongens van de JO9-1 mochten meedoen met het zware wintertoernooi bij Spartaan'20. Er waren allemaal 1e klasse en hoofdklasse teams aanwezig waar tegen onze jongens konden bewijzen dat ze gegroeid zijn naar dat niveau. Met zelfs twee jonge JO8 spelers in het team konden ze aan de bak en de strijd aangaan met: 
 
Spirit, Barendrecht, Spartaan'20, Olympia, Alexandria'66, DWO, SHO, TOGB, GSC ESDO, Smitshoek en Capelle: grote clubs met heel veel teams in hun jeugdafdeling.
 
Poule indeling was met Charlois, Olympia, Bergambacht en Barendrecht. Alle wedstrijden werden gewonnen met ruim verschil. Heel bijzonder.
 
In de kwartfinale was Zestienhoven de tegenstander. Ook dat werd een makkelijke overwinning. Allemaal hoofdklassers die weggespeeld werden door de druk die dit team zet, dat is echt iets waar het team bekend om staat en dat hebben de leiders er goed in gekregen.
 
Halve finale : Smitshoek - Bergambacht
Na de reguliere 20 minuten was het 2-2 waardoor er penalty's genomen moesten worden. Lars van Putten pakte de bal van Smitshoek en toen moest Thijn van de Hoeven de beslissende nemen. 
 
En ja hoor door naar de FINALE !
 
Daarin werd weer Olympia de tegenstander net als in de poule. Al snel scoorde Siem van Housselt de 0-1 en niet veel later de 0-2 door Kris Ooms. Olympia kwam nog terug tot 1-2 maar verder kwamen ze niet en zodoende werd VV Bergambacht de KAMPIOEN !
 
Erg leuk voor het team! Gefeliciteerd en nu weer de competitie met Excelsior en Feyenoord als tegenstanders.
 
Het team bestaat uit :
Lars van Putten, Steven Graveland en Wout Kulik en Floris Speksnijder en Siem van Housselt en Cas Bezemer en Thijn van de Hoeven en Kris Ooms
Leiders van dit team zijn Jaco Speksnijder en Jan Willem Ooms.