Op vrijdag 21 juni 2019 vanaf 17.00 uur t/m zaterdag 22 juni 17.00 uur organiseren wij weer een tentenkamp voor alle jongens en meisjes pupillen in de leeftijd van 5,5 t/m 11 jaar voetballend bij de voetbalvereniging Bergambacht.

Voor de nieuwe leden: tentenkamp is een fantastische happening die uw kind in zijn/haar voetbalcarrière beslist niet mag missen. Alle deelnemende pupillen worden  in gelijkwaardige teams  verdeeld en voorzien van 2 leiders/ouders en 24 uur vermaakt met veel voetbal, spelletjes en gezellige maaltijden. ’s Nachts wordt er geslapen in tenten. Sportiviteit en plezier staan voorop!

Mocht uw kind het niet aandurven om te blijven slapen, dan is dit geen probleem, maar het is wel de bedoeling dat hij of zij pas mee naar huis gaat, nadat vrijdagavond de laatste wedstrijd van het team is gespeeld en dat hij of zij ’s ochtends om 07.00 uur weer aanwezig is, omdat anders het team in het nadeel is.

Onderstaand tref je het inschrijfformulier voor het tentenkamp 2019.

Graag invullen en tijdig inleveren (voor 23 februari as.) bij Annemarie den Ouden (Poorthuisstraat 17).

Ook als je niet mee doet, willen we je toch vragen dit aan ons door te geven door het bijgaande formulier in te leveren!!

En lijkt het u als ouder leuk om dit kamp van dichtbij mee te maken? Twijfel dan niet en meldt u aan als leid(st)er!! 

Met vriendelijke groet,

 

De tentenkampcommissie:

Annemarie den Ouden, Diana Speksnijder, Marleen de Kool en Tineke Hordijk 

 

Mag je niet meer mee doen omdat je te "oud" bent, maar vindt je het leuk om te helpen bij de spelletjes, als scheidsrechter of in de keuken, laat het ons dan weten door een e-mailbericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..