VV Bergambacht wil graag dat alle supporters zaterdag zich als één blauw-zwarte massa naar Lekkerkerk verplaatsen. Daarom luidt de oproep: kom met je fiets naar de club en trek je trainingsjack van de vereniging aan!

 

De bedoeling is dat alle leden en supporters in één stoet richting Lekkerkerk trekken. Iedereen die spelend lid is, wordt gevraagd zijn of haar trainingstenue van de club aan te trekken. Hierdoor zal het langs de lijn blauw-zwart kleuren tijdens de wedstrijd. Ook supporters kunnen uiteraard iets blauws of iets zwarts aantrekken. Met zijn allen schreeuwen we ons eerste elftal naar de derde klasse!

 

Om 13.30 vertrekt de hele stoet met de leden en supporters richting het buurdorp. Wegens veiligheidsredenen wordt er over het fietspad langs de provinciale weg gereden. Als er iemand een goede muziekbox in een fietsmand kan plaatsen en een opzwepende afspeellijst heeft, kan hij of zij ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..