Net als vorige week won Bergambacht zijn competitieduel met 4-3. Dit keer was Aarlanderveen de tegenstander.

Jelle Hordijk was ongrijpbaar voor de Aarlanderveense verdedigers. Hij maakte de openingstreffer en kreeg kort daarna een strafschop mee, toen hij binnen de beruchte lijnen werd gevloerd. Damy Straver benutte deze elfmetertrap. Pieter Meijer bepaalde de ruststand op 0-3.

,,Na rust begonnen we weer goed en kwam de thuisclub met tien man te staan, toen een van hun spelers zijn tweede gele kaart kreeg,” meldde Bergambacht-trainer Bert Potuyt. ,,De 1-3 vond ik niet verontrustend; Damy Straver bracht de marge binnen de minuut weer op drie. Uit het niets maakte onze opponent echter twee prachtige doelpunten. Nu komen we voor de tweede keer met de schrik vrij. Mijn team moet volwassener gaan spelen.”

Bron: regio-voetbal.nl