Bergambacht won in heel andere opstelling dan gepland met 4-2 van Hillegersberg. Drie jonge basisspelers waren te laat op appèl en moesten van Bergambacht-trainer Anton van der Stelt op de bank beginnen. Met Max Bakker in de spits kreeg het publiek een onverwachts succesvol scenario voorgeschoteld.

Hij scoorde een onvervalste hattrick in de eerste helft. Vlak voor rust konden de Rotterdammers pas iets terug doen uit een doeltreffende vrije trap. De thuisclub was na de pauze nog niet bij de les en Hillegersberg produceerde de aansluitingstreffer. Voor Van der Stelt was dit het moment om de drie telaatkomers in de brengen. Jordy Potuyt stelde de zege veilig via een benutte strafschop, die was toegekend wegens het onderuit halen van Jelle Hordijk in het zestienmetergebied.

Bron: regio-voetbal.nl