Dankzij een treffer in blessuretijd van Jelle Hordijk versloeg Bergambacht het fysiek sterke Kamerik met 3-2. De Bergambachtenaren kwamen al vroeg op voorsprong  door Jelle Hordijk die slim anticipeerde op een pass van Leroy Hartman.

Nadat de bezoekers de bal drie keer van de eigen doellijn werkten en de paal een tweede treffer van Faroek el Kadiri voorkwam, viel uit de eerste tegenaanval de gelijkmaker. Hartman krulde de bal kort voor rust uit een vrije trap in de kruising. In de tweede helft speelde Kamerik voornamelijk de lange bal, waarmee Bergambacht het moeilijk had. In de slotminuut slaagden de gasten langszij te komen. Hordijk zorgde er alsnog voor dat de drie punten in Bergambacht bleven.

1-0 Jelle Hordijk, 2-1 Leroy Hartman, 3-2 Jelle Hordijk

Bron: regio-voetbal.nl