Andere jaren organiseerden we aan het einde van het seizoen een vrijwilligersavond voor onze vrijwilligers met aansluitend een feest voor alle leden, sponsors en supporters. Na de invoering van een vrijwilligersverplichting voor al onze spelende leden vanaf de O17, maken we er dit jaar één groot feest van als afsluiting van dit voetbalseizoen voor al onze leden, ouders, sponsoren en supporters.

Wanneer?

Zaterdag 29 juni a.s. vanaf 17.00 uur.

Wat gaan we doen?

We starten met een penalty knock-out voor jong en oud, zie voor uitleg onderstaande aankondiging.

Na de knock-out rondes lassen we een pauze in en

  • gaat de barbecue aan en kun je een sateetje, broodje hamburger of broodje shoarma bestellen voor slechts € 2,00 per stuk;
  • is er een cocktailbar met Pornstar Martini en Sex on de Beach (€ 6,00 per stuk en als je bij een volgende bestelling je glas weer inlevert, koop je een cocktail voor slechts € 5,00 per stuk);
  • staat er een springkussen voor de jeugd;
  • staat het gatenbord opgesteld;
  • staat er een scherm waarop de liefhebbers om 18.00 en om 21.00 uur naar de kwartfinales van het EK kunnen kijken;
  • kun je voor € 2,00 per stuk een glas frisdrank, wijn of bier scoren;
  • zetten we de jubilarissen in het zonnetje!

Daarna gaan we door met de halve finales en finales van het penalty knock-out toernooi. Nadat de laatste penalty’s zijn genomen gaan we over tot de prijsuitreiking en huldigen we de teams (JO11-1, JO15-2, JO19-1) die dit seizoen kampioen zijn geworden.

Na de huldiging is er tot 00.30 uur een DJ.

Het springkussen en het gatenbord blijven staan, zodat ook de jongste jeugd zich later op de avond kan blijven vermaken en de ouders een drankje kunnen blijven doen.

Dit wil je toch niet missen! Noteer daarom 29 juni in je agenda! Super leuk als jij erbij bent!