Gewaardeerd lid,

Zoals eerder gecommuniceerd via onze website en nieuwsbrief gaan we in het seizoen ‘23/’24 starten met een verplichte vrijwilligersbijdrage van circa 10 uur per lid.

 

Waarom?

Omdat we je nodig hebben! Vrijwilligers zijn cruciaal om een vereniging te laten draaien.  Daarbij moet je denken aan praktische taken en de organisatie is minimaal zo belangrijk.

Immers…  Geen wedstrijd zonder scheidsrechter, geen drankje zonder barpersoneel en een schone kleedkamer is ook prettig. Via deze link kom je bij een uitgebreide lijst van taken en beschrijvingen.

 

Hoe?

Elk voetballend lid in de leeftijdscategorieën vanaf JO17/MO17 en ouder (incl. 7x7) van vv Bergambacht is verplicht om 1 of meerdere vrijwilligerstaken op zich te nemen. Uiteraard is er de mogelijkheid om hierbij je voorkeuren kenbaar te maken. Dit doe je via deze link. Het is een goed idee om je op te geven voor een taak die bij je past (het is natuurlijk wel lekker als de scheidsrechter de spelregels kent). Twijfel je of jij geschikt bent voor 1 van de taken? Geef je op en gebruik het opmerkingenveld om je keuze toe te lichten.

 

Wanneer?

Je zult begrijpen dat het een behoorlijke klus is om alles te inventariseren en iedereen in te roosteren. Daarom willen we je vragen om uiterlijk 2 september je voorkeuren door te geven.  Heb jij geen vrijwilligersplicht en wil je toch je bijdrage leveren? Graag! Ook daarvoor gebruik je de link en geef jij aan op welke manier jij graag wilt helpen.

 

Bedankt

Namens het bestuur en de vrijwilligerscommissie willen we je alvast bedanken voor je bijdrage. Kun of wil je aankomende seizoen geen bijdrage leveren dan is er de mogelijkheid deze af te kopen tegen een eenmalige vergoeding van € 75. Ook dit kan je aangeven op het vrijwilligersformulier via deze link.

 

Met vriendelijke groet,

De vrijwilligerscommissie