Inmiddels zal het bij iedereen bekend zijn dat ik BAB aan het einde van dit seizoen zal gaan verlaten. Dit in tegenstelling tot het eerdere bericht dat ik volgend seizoen wederom voor de groep zou staan. Ik heb enkele weken geleden in een open en prettig gesprek met Kelvin (Technische Commissie) mijn gevoel naar hem uitgesproken en samen zijn we tot de conclusie gekomen dat het bij vier seizoenen zal blijven. 

Via dit bericht wil ik nogmaals benadrukken dat ik, ondanks de tegenvallende resultaten dit seizoen, vier hele mooie seizoenen heb gehad als hoofdtrainer van BAB 1. Met uiteraard als hoogtepunt de promotie vorig seizoen naar de derde klasse. Een ander hoogtepunt zal zijn de jubileumwedstrijd op vrijdag 7 juli tegen Sparta.  

De wedstrijd tegen Sparta zal druk worden bezocht en wellicht zal ik dan de meeste van jullie niet persoonlijk meer kunnen spreken, vandaar dat ik op deze manier alle supporters, trainers, bestuur, technische staf, de spelers van de selectie van BAB en uiteraard mijn assistent-trainer Ron de Heer nu al wil bedanken voor de afgelopen vier seizoenen.  De betrokkenheid van onze supporters heb ik nog niet eerder meegemaakt en zeker niet dat er bij een uitwedstrijd vaak meer supporters van BAB langs de lijn stonden. Dit kenmerkt VV Bergambacht en de club is in de afgelopen vier seizoenen dan ook echt mijn club geworden en ik zal na dit seizoen nog geregeld een wedstrijd van BAB 1 bezoeken.   

Groet, Jerry