BERGAMBACHT • Bergambacht kwam op eigen veld na een 2-0 voorsprong niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen VVAC uit Ottoland. Het gat naar een nacompetitieplek blijft met nog zeven duels te gaan zes punten. 

Het zit Bergambacht in zijn jubileumjaar – op 15 april bestaat de dorpsclub 90 jaar – niet mee. De Bergambachtenaren speelden een puike eerste helft, waarin Pieter Meijer en Melvin Treure scoorden. Paal en lat stonden een grotere marge in de weg. ,,Dat was jammer, omdat VVAC na de rust meteen de aansluitingstreffer scoorde,” vertelde Bergambacht-trainer Jerry de Groot na het laatste fluitsignaal. ,,Er sloop onrust in de ploeg. Pieter Meijer kreeg nog een grote kans op de 3-1. Het was voor ons een bittere pil, dat VVAC alsnog langszij kwam.”

“Ik weet niet of ik over de 2-2 uitslag nu blij moet zijn of teleurgesteld”, peinsde trainer Maarten de Bruijne van VVAC. “De eerste helft was heel erg slecht en hadden we zomaar met een 6-0 achterstand kunnen gaan rusten. Mijn elftal zwom, met drie wissels ging het na rust beter.” 

 

Bron: Regio-Voetbal