15 april a.s. bestaat V.V. Bergambacht 90 jaar. Om dit te vieren gaan we een leuke dag organiseren met tal van activiteiten voor leden, familieleden, oud-leden, donateurs en supporters.

Vanaf 14.00 uur is er voor alle spelende leden een Panna Knock-Out voetbalpark en zeskamp. Daarnaast organiseren wij vanaf 16.00 uur een inloop voor oud-leden en niet spelende leden in en rond de kantine van V.V. Bergambacht aan het Sportlaantje 1 te Bergambacht.

Spreek je oud-leden, maak hen dan attent op dit evenement en vraag hen om vanaf 16.00 uur naar de kantine van V.V. Bergambacht te komen!

Om 17.00 uur worden de sportiviteiten afgesloten met een spetterende show van straatvoetbal influencer en vicewereldkampioen panna Nasser el Jackson.

Aansluitend is er de mogelijkheid om een hapje te eten en gaan we over naar het avondprogramma met om 19.00 uur de huldiging van de jubilarissen, om 19.30 uur de uitslag van onze jubileumloterij, om 20.00 uur een optreden van ALEX, met aansluitend onze dj's Mustafa en Jelle en om 22.00 uur een optreden van het FEESTTEAM.

Dit wil je niet missen!

 

ps. ivm de werkzaamheden van Molenaar aan de kant van de Stoep, willen wij je vragen zo veel als mogelijk op de fiets te komen of te parkeren aan de kant van de Dijklaan.