BERGAMBACHT • Bergambacht verloor op eigen veld na een 1-0 voorsprong met 1-2 van SC Everstein uit Everdingen. Beide ploegen maakten er een sportief duel met veel passie van. De prima leidende arbiter liet doorspelen waar het kon.

,,Het was van beide kanten geen goed voetbal,” vertelde Bergambacht-trainer Jerry de Groot. ,,Vlak voor rust kwamen we op een 1-0 voorsprong via Max Bakker. In de tweede helft maakte Everstein snel gelijk en het zag er lange tijd naar uit, dat beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt. In de slotfase tastte mijn doelman Stefan van der Waals mis bij een voorzet vanaf de zijkant, waarna een aanvaller van Everstein de bal voor het intikken had. Dat was jammer, maar ik verwijt niemand wat, want er is keihard gewerkt.”

Bron: Regio-Voetbal