De nacompetitiefinale tussen Bergambacht en het Rotterdamse Overmaas wordt zaterdag 18 juni gespeeld bij vv Lekkerkerk. Inzet is een ticket voor de derde klasse. In Lekkerkerk wordt om 14.30 uur afgetrapt.

 

En dat betekent: Op de fiets naar Lekkerkerk! VV Bergambacht wil graag dat alle supporters zaterdag zich als één blauw-zwarte massa naar Lekkerkerk verplaatsen. Onder het genot van een drankje wordt de dag begonnen in de kantine van VV Bergambacht om 12.30 uur, om vervolgens iets later met z'n allen te vertrekken op de fiets naar het wedstrijdcomplex in Lekkerkerk. 

 

De bedoeling is dus dat alle leden en supporters in één stoet richting Lekkerkerk trekken, over het fietspad langs de provinciale weg. Doe allemaal iets blauws of iets zwarts aan, want hierdoor zal het langs de lijn blauw-zwart kleuren tijdens de wedstrijd. En heb jij een muziekbox die in je fietsmand past? Neem hem mee! Met zijn allen schreeuwen we ons eerste elftal naar de derde klasse! Daarom luidt de oproep: kom met je fiets naar de club en fiets mee richting het buurdorp!