De leden van de onderhouds- en sponsorcommissie van Voetbalvereniging Bergambacht hebben de handen uit de mouwen gestoken om het complex aan de zijde van de Veerweg op te knappen. Langs deze N478 is beplanting gesnoeid en zijn er nieuwe hekken geplaatst. Hiermee komt de vereniging sponsoren tegemoet met een mooie nieuwe locatie voor een sponsorbord.

Door de opknapbeurt is er ruimte ontstaan voor 28 reclameborden van 1 bij 5 meter die perfect in het zicht worden geplaatst van de vele passerende automobilisten. De beschikbare hekken staan aan de achterkant van het tweede en het derde veld van sportpark De Hofkamp.

Sportieve ondernemers kunnen bij een nieuwe leverancier van de voetbalclub voor 400 euro een reclamebord kopen wat vervolgens hun eigendom is. Voor 450 euro per jaar mag het bord op één van de nieuwe plaatsen langs de Veerweg hangen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marcel den Boer van de sponsorcommissie via 06-19007324 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..