Het goed op dreef zijnde Bergambacht versloeg in eigen huis koploper CKC uit Kralingeseveer, dat nog niet verloor, met 3-0. Met een versterkt middenveld kon het aanvallend ingestelde CKC goed opgevangen worden.

Danny den Besten schakelde de gevreesde CKC-spits, die normaal wekelijks scoort, uit. Bergambacht-aanvaller Pieter Meijer, die met Etienne van den Heuvel constant gevaarlijk was, scoorde voor rust twee keer. ,,Op achterstand staan, is CKC, dat amper doelpunten tegen krijgt, niet gewend,” vertelde een tevreden Bergambacht-tariner Bert Potuyt na afloop. ,,Ik had gedacht dat de bezoekers na rust wel druk zouden zetten, maar we bleven gemakkelijk overeind. Dennis Hordijk en Rowdy Bezemer heersten met Erik Kruiper op het middenveld. Bezemer rondde in de slotfase een aanval via Jordi Potuyt en Meijer doeltreffend af.”

Bron: regio-voetbal.nl