Zaterdag 26 augustus is er weer de jaarlijkse braderie. Bezoekers zijn tijdens de braderie van 10.00 tot 17.00 uur welkom voor een dag vol activiteiten, koopjes en aanbiedingen en gezellig rondlopen in het winkelhart van Bergambacht. Er is deze dag meer dan voldoende te beleven: tientallen verenigingen, bedrijven en winkels presenteren zich op de markt. De Hoofdstraat en de Raadhuisstraat staan dan ook vol met kramen. Daarnaast zijn er allerlei uiteenlopende activiteiten en demonstraties.

VV Bergambacht is natuurlijk weer met het gatenbord aanwezig. Je kunt ons vinden op de Hoofdstraat (tegenover Bergambacht Optiek). Kom schieten voor de hoogste score en win een mooie leren bal! Naast het gatenbord hebben we ook weer heerlijke slushpuppy's!!

De bezetting van de kraam is zo goed als rond. Wij zoeken alleen nog 1 lid/ouder die ons willen assisteren in de kraam en bij het gatenbord van 10.00 tot 12.00 uur. Ben jij degene die ons uit de brand helpt?

Stuur dan nu een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.