Op vrijdag 16 juni 2017 vanaf 17.00 uur t/m zaterdag 17 juni 17.00 uur organiseren wij weer een tentenkamp voor alle jongens en meisjes pupillen in de leeftijd van 5,5 t/m 11 jaar voetballend bij de voetbalvereniging Bergambacht in de JO7, JO9, JO11 en MO11 teams.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Uitgaande van 12 teams hebben we totaal 24 leiders nodig. We komen nog 1 leider tekort!!! Hierbij roepen wij u als ouder op om u alsnog als leider van een team op te geven. Dit kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het kamp kan namelijk alleen met voldoende leiders door gaan!

Ook zijn wij op zoek naar enkele enthousiaste ouders die mee willen draaien in de organisatie van het tentenkamp, om volgend jaar het stokje van een aantal dames over te nemen. Wat wordt er van je verwacht? Totaal 3 tot 4 keer een uurtje vergaderen en daarnaast je aanwezigheid op het kamp, waar je een deel van de coördinatie op je neemt. Wat krijg je ervoor terug? Heel veel blijde pupillen en een onvergetelijke ervaring!

Meld je nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!