BERGAMBACHT - Bergambacht boekte in en tegen Gouda een verrassende 1-2 zege. De Bergambachtenaren die startten met Jordy Potuyt en Danny den Besten op de backposities, creëerden veel kansen, die in de beginfase niet werden benut. Pieter Meijer opende na goed doorzetten toch de score. Vlak voor het rustsignaal kwam het hoger genoteerde Gouda langszij. In de tweede helft gaf het elftal van Bert Potuyt de thuisclub goed partij.

Max Bakker zette Bergambacht weer op voorsprong en de buit leek binnen. Doelman Roy Pons moest daar in blessuretijd wel een heldendaad voor verrichten. De Bergambachtse sluitpost stopte een strafschop. "We zijn de tweede periode goed begonnen met drie zeges op rij”, merkte een tevreden Potuyt op.

Bron: regio-voetbal.nl