Op 29 december had de jeugd van de F en E pupillen weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de Waard, het was weer een gezellige en drukke boel. Heel veel E pupillen waren om 8,15 uur aanwezig om te kunnen inschrijven bij de organisatoren Martin de Man en Aart van Rij en Wim van Vliet, de namen werden professioneel in kleur doorgestreept zodat we goed konden bijhouden wie in the house was.



De teams worden ingedeeld en de hesjes uitgereikt , veel gekibbel en geschreeuw want ik wil bij die en die wil weer bij die andere. Het is maar goed dat Martin er altijd is op zulke momenten want dan bespeur je tussen het geweld toch de structuur. Er werd niet veel gescoord door de partijen , lag dat aan de bal of waren de teams gewoon aan elkaar gewaagd? Mooie acties en harde schoten waren er genoeg en ook het keeperswerk was van hoog niveau. Na een 5 kwartier waren de wangen rood en het geschreeuw was veel minder geworden door het harde rennen in de zaal.

Het was al weer tijd voor de F pupillen en de Mini-F, ook deze groep had een mooie opkomst. De Mini-F spelertjes lieten zich niet aan de kant zetten en deden goed mee. Het is altijd mooi om te zien bij de F pupillen dat wat ze op het veld aan het leren zijn, geen kluitjesvoetbal juist wel weer naar voren komt in de zaal. Schitterend ! Ook hier won de individuele actie het van het zomaar hard schieten, heerlijke panna's en slepen gezien, ga zo door jongens want juist in de zaal en op de speelveldjes leer je je techniek verbeteren.

De vele papa's en mama's die vroeg uit hun bed moesten maar er wel weer waren en de ouders die even tussendoor kwamen kijken maken dat dit evenement altijd moet blijven bestaan !

Heel de dag is er gevoetbald in de Waard, door de D pupillen en de C en B en A junioren en ook voor het eerst de Meisjes junioren.

Het was heel geslaagd, mijn dank gaat uit naar Martin en Aart en Wim en de vele scheidsrechters die uit de C en de B en de A weer present waren. Een dikke LIKE voor jullie jongens, jullie zijn TOP.