Vrijdag 19 december organiseert V.V. Bergambacht in het kader van het "Afscheid van Bergambacht" een 7 tegen 7 straatvoetbaltoernooi voor alle straten uit de kernen Ammerstol, Berkenwoude en Bergambacht.

Tijdens dit toernooi wordt gestreden om de titel van "beste voetbalstraat van de gemeente Bergambacht".

Wij roepen u hierbij op om met uw straat een team samen te stellen. De teams moeten bestaan uit minimaal 8 personen en mogen worden samengesteld in alle variaties: jongens/meisjes, heren/dames, in de leeftijd vanaf 10 jaar. Is uw straat te klein, benader dan de buren uit een aangrenzende straat.

De voetbalavond begint om 18.30 uur en afhankelijk van het aantal deelnemende teams zullen de laatste wedstrijden om 23.00 uur worden gespeeld. Is deze aanvangstijd voor uw straat niet haalbaar, geeft dit dan door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de planning.

Voor de deelnemers hebben wij gratis erwtensoep en broodjes worst. Voor de toeschouwers is het  mogelijk dit tegen een klein bedrag te kopen.

Inschrijven voor het evenement is vanaf heden mogelijk via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.