Het is zover! De Ledenshop op onze V.V. Bergambacht website is online! Goed nieuws, want alle leden kunnen deze direct gebruiken. Hiermee leggen wij als vereniging een belangrijk puzzelstukje voor jullie als leden, want vanaf nu kunnen jullie starten met het kopen van je eigen clubcollectie!

• Klik op één van de webshopbanners op onze website en kom terecht op de homepage van de webshop!
  • Hier zie je de ledenshop; de clubcollectie, de leveringsvoorwaarden via Oskam en andere Hummel accessoires. Om te bestellen ga je naar de clubcollectie.
  • Je ziet de complete collectie van V.V. Bergambacht! Klik op het product om te bestellen.
  • Kies je maat, maak een keuze voor de bedrukking, vul hierbij je gegevens in en ga door naar de winkelwagen.
  • Rechtsboven ga je naar je eigen winkelwagen, je controleert je bestelling en gaat naar de volgende stap: Vul je gegevens in!
  • Je regelt de betaling, controleert nog één keer alle details en besteld definitief je bestelling! LET OP: Bedrukte producten kunnen niet meer geruild worden.
  • Alles is gelukt! Haal je bestelling op bij Oskam en geniet van je eigen, online bestelde clubcollectie van V.V. Bergambacht!